Ridning

Ponnyridning (ca 450 m)

En kortare ponnyridningstur med ledare. Går att anpassa både för barn och vuxna. Både häst och åsna kan användas men önskas någon speciell kan man säga till vid bokning. En perfekt kombination med ett Lillgårdsbesök.

60 :-/tur

 

Lång ponnyridningstur i skogen (ca 2 km)

För den som vill uppleva tjusningen av att rida i skogen även om man inte själv kan rida. En fantastisk upplevelse att sitta på hästryggen och bli ett med naturen, höra fåglar kvittra och känna doften av skog. Passa både barn och vuxna. Både häst och åsna kan användas men önskas någon speciell kan man säga till vid bokning.

250 :-/tur

 

Turridning (ca 3,75 km)

En längre sväng då man rider självständigt i grupp. Vi rider en sväng på Östgötaleden i skogen, en mysig väg med sjöutsikt. Möjligheten att prova på alla hästens gångarter (skritt, trav och galopp) finns. Tidigare ridkunskaper krävs.

350 :-/person (max 4 vuxna och 3 barn)

 

Rid med oss (ca 3,75 km)

Nästan lika dan som en vanlig turridning fast den är mer personlig. Det är en mindre grupp vilket möjliggör för en bättre service. Man får prova på att rida i alla hästens gångarter (skritt, trav och galopp) på en mysig skogstur.

435 :-/person (max 1-2 personer)

dsc_0716_518d4fb29606ee5f3ce68b10 - Kopia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *