Ridning

Vi på Bärbäcks Lillgård erbjuder ett gäng olika typer av ridturer beroende på vad kunden har för ridvana och önskemål. Våra hästar är snälla och vana vid att bli ridna av olika ryttare. De är i olika storlekar för att vi ska kunna anpassa häst efter ryttare. 

Här nedanför kan du läsa mer om våra olika ridturer. Vid frågor eller särskilda behov eller önskemål, kontakta oss direkt så hjälper vi dig!

En kortare ponnyridningstur med ledare. Går att anpassa både för barn och vuxna. Både häst och åsna kan användas. Om man har särskilda behov eller önskningar kan man säga detta vid bokning. En perfekt kombination med ett Lillgårdsbesök.

65 kr/person

För den som vill uppleva tjusningen av att rida i skogen även om man inte själv kan rida. En fantastisk upplevelse att sitta på hästryggen och bli ett med naturen, höra fåglar kvittra och känna doften av skog. Passa både barn och vuxna. Både häst och åsna kan användas. Har man särskilda behov eller önskemål kan man säga detta vid bokning.

270 kr/person

En längre sväng då man rider självständigt i grupp. Vi rider en sväng i skogen, en mysig väg med varierande terräng. Möjligheten att prova på alla hästens gångarter (skritt, trav och galopp) finns. Tidigare ridkunskaper krävs, annars finns vårt andra alternativ rid med oss

400 :-/person (max 4 personer)

Nästan lika dan som en vanlig turridning fast den är mer personlig. Det är en mindre grupp vilket möjliggör för en bättre service. Möjligheten att få prova på att rida i alla hästens gångarter (skritt, trav och galopp) finns. Ett perfekt alternativ om du vill rida en lång turridning men behöver extra stöd.

575 :-/person (Priset gäller för ridgrupper på 1-2 personer eller för personer som behöver en ledare från marken)

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*