Ridskola/Djurskola

 

Vi har djurskola för barn under vår- och höstterminerna. På lördagen 3/2 börjar vi vårens djurskola kl 14.00. Man kan hoppa in i en grupp när som helst under terminen om det bara finns lediga platser. Finns också möjlighet att spara sin gång om man bara anmäler frånvaro. Vill ni delta så anmäl er!

Det passar barn från ca 3 år och uppåt.

Vi vill att en förälder är med barn under 7 år. Större barn kan komma själva.

Vi kommer ägna oss åt pyssel med djuren, lite skötsel och aktiviteter anpassade efter barnens ålder och önskemål. Vi är inne i djurstallarna så vädret spelar ingen roll. Man lär sig umgås med djuren och lite om hur de ska skötas, fungerar och framför allt en rofylld stund i stallarna. Är ditt barn djurintresserat och vill lära sig mer om djur så är det perfekt. Vi kommer pyssla med alla gårdens djur.

Pris 170kr / gång . Varje gång är 1 timma. Man betalar för 6 gånger i taget.

Vi har inte djurskola på sommaren, utan slutar och börjar ungefär som skolans terminer. Du kan också anmäla dig till mer rid/hästinriktade kurser om du bara vill hålla på med hästar. Bra för ridtjejer och ridkillar som vill lära sig mycket hantering och rida mer i skog och mark och kanske lära sig köra lite också.   Gå in under fliken “Kontakt” om du vill anmäla dig.  

BÄRBÄCKS LILLGÅRD – djurskola

9f66778d-3a43-4309-9867-72aeab6fd2e2