Ridskola/Djurskola

Välkommen till Bärbäcks ridskola/djurskola och vårterminen 2023!

Efter vinteruppehållet är det dags att dra igång igen!

Terminen börjar: 26 augusti 2023. 

Här nedan kommer information och priser.

Terminsavgiften faktureras, vänta med att betala tills du fått fakturan.

Avgiften ska vara oss tillhanda senast enl. datum på fakturan. Om du vill dela upp betalningen går det bra, meddela i så fall i ett mail om hur du vill lägga upp det.

Vid ev. påminnelse tillkommer en avgift á 60:-.

Du är alltid betalningsskyldig för hela terminen ut, när du påbörjat din kurs. Inga kursavgifter återbetalas.

Vi blandar teori med praktik på både djurskolan och ridskolan. Nivån anpassas beroende på vilka av grupperna man tillhör. 

Missade lektioner får tas igen i mån av plats i likvärdig grupp om du har giltigt skäl till frånvaron. Avanmälan skall i så fall ha meddelats till oss senast 09:00 samma dag eller dagen innan om du har lektion på helgen.

Kontakta oss: Om du vill ha kontakt med någon ansvarig så mailar du: info@barbackslillgard.se eller ring 070-373 80 95.

OBS! Om du ej vill fortsätta dina lektioner vårterminen 2024 skall detta meddelas skriftligt senast 2023-11-30, annars fortlöper det in på nya terminen. 

Junior t.o.m 18 år. Senior fr.o.m 19 år. Mini 3-6 år.

Våra lektioner är alltid 60 minuter. Medräknat i det är också rykt och sadling av häst. 

Pris för ridlektioner:

Senior 60min 285:-

Junior 60min 250:-

Mini 60min 230:-

Pris för djurskola:

60min 230:-

 

Vi har djurskola för barn under vår- och höstterminerna. På lördagen 26/8 börjar vi hösten djurskola kl 14.00. Man kan hoppa in i en grupp när som helst under terminen om det bara finns lediga platser. Finns också möjlighet att spara sin gång om man bara anmäler frånvaro. Vill ni delta så anmäl er!

Det passar barn från ca 3 år och uppåt.

Vi vill att en förälder är med barn under 7 år. Större barn kan komma själva.

Vi kommer ägna oss åt pyssel med djuren, lite skötsel och aktiviteter anpassade efter barnens ålder och önskemål. Vi är inne i djurstallarna så vädret spelar ingen roll. Man lär sig umgås med djuren och lite om hur de ska skötas, fungerar och framför allt en rofylld stund i stallarna. Är ditt barn djurintresserat och vill lära sig mer om djur så är det perfekt. Vi kommer pyssla med alla gårdens djur.

Pris 230kr / gång . Varje gång är 1 timma. Man betalar för ca 18 gånger i taget.

Vi har inte djurskola på sommaren, utan slutar och börjar ungefär som skolans terminer. Du kan också anmäla dig till mer rid/hästinriktade kurser om du bara vill hålla på med hästar. Bra för ridtjejer och ridkillar som vill lära sig mycket hantering och rida mer i skog och mark och kanske lära sig köra lite också. Gå in under fliken “Kontakt” om du vill anmäla dig.  

BÄRBÄCKS LILLGÅRD – djurskola

9f66778d-3a43-4309-9867-72aeab6fd2e2