Skolbesök hos oss

Som skola eller klass  kan man göra en rolig och lärorik utflykt här på Bärbäcks Lillgård.  Man kan välja mellan ett besök med eller utan undervisning. Då finns möjligheten att lära sig om gårdens djur, lantbruk, natur, växter och vilda djur. Vi lägger upp undervisningen tillsammans med lärare och klassföreståndare så att det stämmer överens med elevernas kunskapskrav inom ämnet.

Vi hjälper hjärna till med detta!

Man kan också bara göra en trevlig utflykt hit. Göra roliga aktiviteter så som att ponnyrida, åka häst och vagn, grilla korv till exempel. (OBS. Vi kan tillhandahålla med grillplats, dock ej någon mat.)

Under ett besök hos oss ingår en guidad tur i våra stallar. En eller flera guider kommer då visa upp och berätta om våra djur och djurarter. Man får då klappa och mata djuren. Ett nära möte jämfört med vad andra gårdar och djurparker kan erbjuda. På så vis får besökarna ett nära och lärorikt besök hos djuren.

Man kan välja till fler aktiviteter så som ponnyridning eller häst och vagns tur. Vi har hästar i olika storlekar vilket innebär att vi kan erbjuda ponnyridning för alla. Man rider då en sträcka med ledare. Skyddsutrustning finns att låna och det krävs ingen tidigare hästvana. Vill man uppleva det gamla sättet att transporteras kan man välja att åka häst och vagn (eller släde om det finns snö). Åka i en vagn efter en stor svensk Ardenner precis som på gammalt vis.

Begär offert.

Logga nv

DSC06197

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*